Martin Brink van Dijken Makelaardij

Martin Brink van Dijken Makelaardij is een makelaar gevestigd in Roden. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Martin Brink van Dijken Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Martin Brink van Dijken Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Roden en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Martin Brink van Dijken Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Martin Brink van Dijken Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 306.000
  • Gemiddelde verkooptijd 26
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -52.000
  • Aantal transacties 30
Meer informatie over Martin Brink van Dijken Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Martin Brink van Dijken Makelaardij verkoopt

Martin Brink van Dijken Makelaardij is het meeste actief in Roden. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Martin Brink van Dijken Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Martin Brink van Dijken Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Roden 19 € 287.000
Leek 3 € 306.000
Tilburg 2 € 360.000
Vlaardingen 1 € 429.000
Landgraaf 1 € 198.000

Type woningen die Martin Brink van Dijken Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Martin Brink van Dijken Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Martin Brink van Dijken Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
34%
tussenwoning
17%
vrijstaande woning
14%
bovenwoning
9%
portiekflat
9%
hoekwoning
6%
benedenwoning
3%
galerijflat
3%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
3%
halfvrijstaande woning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Martin Brink van Dijken Makelaardij

Wat kost Martin Brink van Dijken Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Martin Brink van Dijken Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Martin Brink van Dijken Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.300.

Waar is Martin Brink van Dijken Makelaardij actief?

+

Martin Brink van Dijken Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Roden, Leek, Tilburg, Vlaardingen en Landgraaf.

In welk prijssegment is Martin Brink van Dijken Makelaardij actief?

+

Martin Brink van Dijken Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Martin Brink van Dijken Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 306.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Roden

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Roden en vergelijkbaar is aan Martin Brink van Dijken Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!