Gewoon Simpel Makelaars

Gewoon Simpel Makelaars is een makelaar gevestigd in Purmerend. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 5 vestigingen, biedt Gewoon Simpel Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Gewoon Simpel Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die #DIV/0! verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Purmerend en omgeving. De makelaar is daarom actief in een #DIV/0! segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Gewoon Simpel Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Gewoon Simpel Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 412.000
  • Gemiddelde verkooptijd 48
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -120.000
  • Aantal transacties 47
Meer informatie over Gewoon Simpel Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Gewoon Simpel Makelaars verkoopt

Gewoon Simpel Makelaars is het meeste actief in Purmerend. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Gewoon Simpel Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Gewoon Simpel Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Purmerend 18 € 384.000
Amsterdam 6 € 477.000
Zaandam 5 € 430.000
Hoorn 2 € 300.000
Almere 2 € 588.000

Type woningen die Gewoon Simpel Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Gewoon Simpel Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Gewoon Simpel Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
45%
galerijflat
13%
hoekwoning
9%
portiekflat
9%
bovenwoning
6%
geschakelde woning
6%
maisonnette
6%
vrijstaande woning
4%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Gewoon Simpel Makelaars

Wat kost Gewoon Simpel Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Gewoon Simpel Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Gewoon Simpel Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is Gewoon Simpel Makelaars actief?

+

Gewoon Simpel Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Purmerend, Amsterdam, Zaandam, Hoorn en Almere.

In welk prijssegment is Gewoon Simpel Makelaars actief?

+

Gewoon Simpel Makelaars is actief in een #DIV/0! prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Gewoon Simpel Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 412.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Purmerend

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Purmerend en vergelijkbaar is aan Gewoon Simpel Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!