Frank van Lent Makelaar-Taxateur-Rentmeester

Frank van Lent Makelaar-Taxateur-Rentmeester is een makelaar gevestigd in Geffen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Frank van Lent Makelaar-Taxateur-Rentmeester hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Frank van Lent Makelaar-Taxateur-Rentmeester is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Geffen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Frank van Lent Makelaar-Taxateur-Rentmeester. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Frank van Lent Makelaar-Taxateur-Rentmeester zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Frank van Lent Makelaar-Taxateur-Rentmeester in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 410.000
  • Gemiddelde verkooptijd 51
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 8
Meer informatie over Frank van Lent Makelaar-Taxateur-Rentmeester
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Frank van Lent Makelaar-Taxateur-Rentmeester verkoopt

Frank van Lent Makelaar-Taxateur-Rentmeester is het meeste actief in Geffen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Frank van Lent Makelaar-Taxateur-Rentmeester woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Frank van Lent Makelaar-Taxateur-Rentmeester ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Geffen 5 € 455.000
Lith 1 € 389.000
Oss 1 € 245.000
Nuland 1 € 369.000

Type woningen die Frank van Lent Makelaar-Taxateur-Rentmeester verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Frank van Lent Makelaar-Taxateur-Rentmeester diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Frank van Lent Makelaar-Taxateur-Rentmeester het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
29%
halfvrijstaande woning
29%
tussenwoning
29%
benedenwoning
14%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Frank van Lent Makelaar-Taxateur-Rentmeester

Wat kost Frank van Lent Makelaar-Taxateur-Rentmeester bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Frank van Lent Makelaar-Taxateur-Rentmeester voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Frank van Lent Makelaar-Taxateur-Rentmeester je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is Frank van Lent Makelaar-Taxateur-Rentmeester actief?

+

Frank van Lent Makelaar-Taxateur-Rentmeester heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Geffen, Lith, Oss en Nuland.

In welk prijssegment is Frank van Lent Makelaar-Taxateur-Rentmeester actief?

+

Frank van Lent Makelaar-Taxateur-Rentmeester is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Frank van Lent Makelaar-Taxateur-Rentmeester actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 410.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Geffen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Geffen en vergelijkbaar is aan Frank van Lent Makelaar-Taxateur-Rentmeester. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!