Fiad.nu Vastgoed B.V.

Fiad.nu Vastgoed B.V. is een makelaar gevestigd in Hilversum. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Fiad.nu Vastgoed B.V. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Fiad.nu Vastgoed B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hilversum en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Fiad.nu Vastgoed B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Fiad.nu Vastgoed B.V. zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Fiad.nu Vastgoed B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 342.000
  • Gemiddelde verkooptijd 55
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 100.000
  • Aantal transacties 9
Meer informatie over Fiad.nu Vastgoed B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Fiad.nu Vastgoed B.V. verkoopt

Fiad.nu Vastgoed B.V. is het meeste actief in Hilversum. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Fiad.nu Vastgoed B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Fiad.nu Vastgoed B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hilversum 4 € 331.000
Den Haag 2 € 252.000
Baarn 1 € 299.000
Odijk 1 € 489.000
Soesterberg 1 € 465.000

Type woningen die Fiad.nu Vastgoed B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Fiad.nu Vastgoed B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Fiad.nu Vastgoed B.V. het meeste verkoopt is portiekwoning.

portiekwoning
50%
tussenwoning
50%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Fiad.nu Vastgoed B.V.

Wat kost Fiad.nu Vastgoed B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Fiad.nu Vastgoed B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Fiad.nu Vastgoed B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.600.

Waar is Fiad.nu Vastgoed B.V. actief?

+

Fiad.nu Vastgoed B.V. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hilversum, Den Haag, Baarn, Odijk en Soesterberg.

In welk prijssegment is Fiad.nu Vastgoed B.V. actief?

+

Fiad.nu Vastgoed B.V. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Fiad.nu Vastgoed B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 342.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hilversum

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hilversum en vergelijkbaar is aan Fiad.nu Vastgoed B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!