F. Vermeulen makelaardij & taxatie

F. Vermeulen makelaardij & taxatie is een makelaar gevestigd in Bergen op Zoom. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt F. Vermeulen makelaardij & taxatie hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. F. Vermeulen makelaardij & taxatie is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Bergen op Zoom en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van F. Vermeulen makelaardij & taxatie. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij F. Vermeulen makelaardij & taxatie zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties F. Vermeulen makelaardij & taxatie in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 342.000
  • Gemiddelde verkooptijd 19
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 3
Meer informatie over F. Vermeulen makelaardij & taxatie
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar F. Vermeulen makelaardij & taxatie verkoopt

F. Vermeulen makelaardij & taxatie is het meeste actief in Bergen op Zoom. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar F. Vermeulen makelaardij & taxatie woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt F. Vermeulen makelaardij & taxatie ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Rilland 1 € 535.000
Nieuw-Vossemeer 1 € 190.000
Bergen op Zoom 1 € 300.000

Type woningen die F. Vermeulen makelaardij & taxatie verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat F. Vermeulen makelaardij & taxatie diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat F. Vermeulen makelaardij & taxatie het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
33%
tussenwoning
33%
vrijstaande woning
33%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in F. Vermeulen makelaardij & taxatie

Wat kost F. Vermeulen makelaardij & taxatie bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van F. Vermeulen makelaardij & taxatie voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer F. Vermeulen makelaardij & taxatie je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.600.

Waar is F. Vermeulen makelaardij & taxatie actief?

+

F. Vermeulen makelaardij & taxatie heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Rilland, Nieuw-Vossemeer en Bergen op Zoom.

In welk prijssegment is F. Vermeulen makelaardij & taxatie actief?

+

F. Vermeulen makelaardij & taxatie is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar F. Vermeulen makelaardij & taxatie actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 342.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Bergen op Zoom

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Bergen op Zoom en vergelijkbaar is aan F. Vermeulen makelaardij & taxatie. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!