Eline Makelaardij

Eline Makelaardij is een makelaar gevestigd in Boxtel. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Eline Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Eline Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Boxtel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Eline Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Eline Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 368.000
  • Gemiddelde verkooptijd 25
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -64.000
  • Aantal transacties 12
Meer informatie over Eline Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Eline Makelaardij verkoopt

Eline Makelaardij is het meeste actief in Boxtel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Eline Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Eline Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Boxtel 11 € 373.000
Den-Bosch 1 € 315.000

Type woningen die Eline Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Eline Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Eline Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
45%
2 onder 1 kapwoning
27%
eindwoning
9%
halfvrijstaande woning
9%
hoekwoning
9%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Eline Makelaardij

Wat kost Eline Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Eline Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Eline Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.800.

Waar is Eline Makelaardij actief?

+

Eline Makelaardij heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Boxtel en Den-Bosch.

In welk prijssegment is Eline Makelaardij actief?

+

Eline Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Eline Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 368.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Boxtel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Boxtel en vergelijkbaar is aan Eline Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!