WoonBox Makelaardij

WoonBox Makelaardij is een makelaar gevestigd in Boxtel. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt WoonBox Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. WoonBox Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Boxtel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van WoonBox Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties WoonBox Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 379.000
  • Gemiddelde verkooptijd 38
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 155.000
  • Aantal transacties 11
Meer informatie over WoonBox Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar WoonBox Makelaardij verkoopt

WoonBox Makelaardij is het meeste actief in Boxtel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar WoonBox Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt WoonBox Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Boxtel 9 € 381.000
Mijdrecht 1 € 395.000
Hoorn 1 € 350.000

Type woningen die WoonBox Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat WoonBox Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat WoonBox Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
25%
vrijstaande woning
25%
2 onder 1 kapwoning
13%
eindwoning
13%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
13%
penthouse
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in WoonBox Makelaardij

Wat kost WoonBox Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van WoonBox Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer WoonBox Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is WoonBox Makelaardij actief?

+

WoonBox Makelaardij heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Boxtel, Mijdrecht en Hoorn.

In welk prijssegment is WoonBox Makelaardij actief?

+

WoonBox Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar WoonBox Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 379.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Boxtel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Boxtel en vergelijkbaar is aan WoonBox Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!