Ed Meijer Vastgoed

Ed Meijer Vastgoed is een makelaar gevestigd in Alphen aan den Rijn. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Ed Meijer Vastgoed hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Ed Meijer Vastgoed is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Alphen aan den Rijn en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Ed Meijer Vastgoed. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Ed Meijer Vastgoed zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Ed Meijer Vastgoed in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 448.000
  • Gemiddelde verkooptijd 60
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 3
Meer informatie over Ed Meijer Vastgoed
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Ed Meijer Vastgoed verkoopt

Ed Meijer Vastgoed is het meeste actief in Alphen aan den Rijn. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Ed Meijer Vastgoed woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Ed Meijer Vastgoed ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Lelystad 1 € 225.000
Roelofarendsveen 1 € 895.000
Alphen aan den Rijn 1 € 225.000

Type woningen die Ed Meijer Vastgoed verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Ed Meijer Vastgoed diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Ed Meijer Vastgoed het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
vrijstaande woning
50%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ed Meijer Vastgoed

Wat kost Ed Meijer Vastgoed bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Ed Meijer Vastgoed voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Ed Meijer Vastgoed je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.400.

Waar is Ed Meijer Vastgoed actief?

+

Ed Meijer Vastgoed heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Lelystad, Roelofarendsveen en Alphen aan den Rijn.

In welk prijssegment is Ed Meijer Vastgoed actief?

+

Ed Meijer Vastgoed is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Ed Meijer Vastgoed actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 448.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Alphen aan den Rijn

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Alphen aan den Rijn en vergelijkbaar is aan Ed Meijer Vastgoed. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!