Cornelis Aten BV

Cornelis Aten BV is een makelaar gevestigd in Wormerveer. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Cornelis Aten BV hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Cornelis Aten BV is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Wormerveer en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Cornelis Aten BV. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Cornelis Aten BV in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 383.000
  • Gemiddelde verkooptijd 70
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -50.000
  • Aantal transacties 22
Meer informatie over Cornelis Aten BV
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Cornelis Aten BV verkoopt

Cornelis Aten BV is het meeste actief in Wormerveer. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Cornelis Aten BV woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Cornelis Aten BV ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Wormerveer 14 € 306.000
Krommenie 4 € 525.000
Zaandijk 2 € 643.000
Zaandam 1 € 350.000
Wormer 1 € 400.000

Type woningen die Cornelis Aten BV verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Cornelis Aten BV diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Cornelis Aten BV het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
27%
galerijflat
23%
2 onder 1 kapwoning
14%
hoekwoning
14%
vrijstaande woning
14%
portiekflat
9%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Cornelis Aten BV

Wat kost Cornelis Aten BV bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Cornelis Aten BV voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Cornelis Aten BV je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.900.

Waar is Cornelis Aten BV actief?

+

Cornelis Aten BV heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Wormerveer, Krommenie, Zaandijk, Zaandam en Wormer.

In welk prijssegment is Cornelis Aten BV actief?

+

Cornelis Aten BV is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Cornelis Aten BV actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 383.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Wormerveer

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Wormerveer en vergelijkbaar is aan Cornelis Aten BV. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!