Booij Makelaardij Amsterdam

Booij Makelaardij Amsterdam is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Booij Makelaardij Amsterdam hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Booij Makelaardij Amsterdam is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Booij Makelaardij Amsterdam. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Booij Makelaardij Amsterdam zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Booij Makelaardij Amsterdam in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 614.000
  • Gemiddelde verkooptijd 40
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 10
Meer informatie over Booij Makelaardij Amsterdam
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Booij Makelaardij Amsterdam verkoopt

Booij Makelaardij Amsterdam is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Booij Makelaardij Amsterdam woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Booij Makelaardij Amsterdam ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 9 € 635.000
Amstelveen 1 € 425.000

Type woningen die Booij Makelaardij Amsterdam verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Booij Makelaardij Amsterdam diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Booij Makelaardij Amsterdam het meeste verkoopt is appartement.

bovenwoning
33%
tussenverdieping
17%
tussenwoning
17%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Booij Makelaardij Amsterdam

Wat kost Booij Makelaardij Amsterdam bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 9.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Booij Makelaardij Amsterdam voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Booij Makelaardij Amsterdam je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.100 en de € 4.600.

Waar is Booij Makelaardij Amsterdam actief?

+

Booij Makelaardij Amsterdam heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam en Amstelveen.

In welk prijssegment is Booij Makelaardij Amsterdam actief?

+

Booij Makelaardij Amsterdam is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Booij Makelaardij Amsterdam actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 614.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan Booij Makelaardij Amsterdam. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!