Makelaars in Strijensas

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Strijensas, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Strijensas. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Strijensas helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Strijen Buitengebied.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Strijensas zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Strijensas zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Strijensas afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 432.000
 • Gemiddelde verkooptijd 112
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 8
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Strijensas
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Strijensas

In Strijensas is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 375.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Strijensas.

Bij de verkoop van een huis in Strijensas is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 132 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 375.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Strijensas. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Strijensas weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 432.000.

Het meest voorkomende energielabel in Strijensas is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Strijensas. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Strijensas

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Strijensas? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Strijensas. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat MarQuis Makelaars & Taxateurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Strijensas, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Strijensas.

Populaire buurten in Strijensas

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Strijensas? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Strijensas. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Strijen Buitengebied

  Verkooptijd
  112 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 432.000
  Woningen verkocht
  8

Top 5 woningen verkocht in Strijensas

In Strijensas zijn de afgelopen maand 8 woningen verkocht. Makelaar MarQuis Makelaars & Taxateurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Strijensas.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Adrianus van Vugtstraat 9 MarQuis Makelaars & Taxateurs € 504.000
Adrianus van Vugtstraat 7 MarQuis Makelaars & Taxateurs € 496.000
Adrianus van Vugtstraat 1 MarQuis Makelaars & Taxateurs € 494.000
Adrianus van Vugtstraat 3 MarQuis Makelaars & Taxateurs € 489.000
Johan Willem Frisostraat 25 Van der Vinden Makelaars B.V. € 450.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Strijensas

Hoeveel makelaars zijn er actief in Strijensas?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Strijensas. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Strijensas.

Wat kost een makelaar in Strijensas?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Strijensas is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Strijensas van € 4.300 tot € 5.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Strijensas?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Strijensas zijn € 2.200 a € 3.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Strijensas?

+

De meest verkopende makelaar van Strijensas is MarQuis Makelaars & Taxateurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Strijensas zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Strijensas?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Strijensas aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Strijensas.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!