Makelaars in Hertme

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hertme, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 2 makelaars actief geweest in Hertme. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hertme helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Hertme.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hertme zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Hertme zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Hertme afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 557.000
 • Gemiddelde verkooptijd 107
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 2
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hertme
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hertme

In Hertme is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Hertme.

Bij de verkoop van een huis in Hertme is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 0 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hertme. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hertme weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 557.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hertme is . Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hertme. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hertme

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hertme? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hertme. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat WeustHuis Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 2 van Hertme, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hertme.

Populaire buurten in Hertme

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hertme? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hertme. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Hertme

  Verkooptijd
  107 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 557.000
  Woningen verkocht
  2

Top 2 woningen verkocht in Hertme

In Hertme zijn de afgelopen maand 2 woningen verkocht. Makelaar WeustHuis Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 2 woningen verkocht in Hertme.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Hertmerweg 25 Team Sanders Makelaars € 699.500
Hertmerdwarsweg 23 WeustHuis Makelaardij € 415.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hertme

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hertme?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 2 makelaars actief geweest in Hertme. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hertme.

Wat kost een makelaar in Hertme?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hertme is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hertme van € 5.600 tot € 6.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hertme?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hertme zijn € 2.800 a € 4.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hertme?

+

De meest verkopende makelaar van Hertme is WeustHuis Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hertme zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hertme?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hertme aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hertme.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!