Makelaars in Fleringen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Fleringen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Fleringen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Fleringen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Verspreide huizen Fleringen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Fleringen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Fleringen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Fleringen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 710.000
 • Gemiddelde verkooptijd 70
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 3
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Fleringen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Fleringen

In Fleringen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Fleringen.

Bij de verkoop van een huis in Fleringen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 161 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Fleringen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Fleringen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 710.000.

Het meest voorkomende energielabel in Fleringen is . Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Fleringen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Fleringen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Fleringen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Fleringen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat HOME makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Fleringen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Fleringen.

Populaire buurten in Fleringen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Fleringen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Fleringen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Verspreide huizen Fleringen

  Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 790.000
  Woningen verkocht
  2
 • 2. Fleringen kern

  Verkooptijd
  129 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 550.000
  Woningen verkocht
  1

Top 3 woningen verkocht in Fleringen

In Fleringen zijn de afgelopen maand 3 woningen verkocht. Makelaar HOME makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 3 woningen verkocht in Fleringen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Breemorsweg 16 Burbach Roycroft | Exclusive Property Navigator € 1.080.000
B. Meenweg 32 . WeustHuis Makelaardij € 550.000
Ootmarsumseweg 218 HOME makelaars € 499.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Fleringen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Fleringen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Fleringen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Fleringen.

Wat kost een makelaar in Fleringen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Fleringen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Fleringen van € 7.100 tot € 8.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Fleringen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Fleringen zijn € 3.600 a € 5.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Fleringen?

+

De meest verkopende makelaar van Fleringen is HOME makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Fleringen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Fleringen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Fleringen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Fleringen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!