Makelaars in Collendoorn

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Collendoorn, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Collendoorn. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Collendoorn helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Collendoorn.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Collendoorn zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Collendoorn zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Collendoorn afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 499.000
 • Gemiddelde verkooptijd 112
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 3
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Collendoorn
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Collendoorn

In Collendoorn is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 375.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Collendoorn.

Bij de verkoop van een huis in Collendoorn is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 191 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 375.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Collendoorn. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Collendoorn weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 499.000.

Het meest voorkomende energielabel in Collendoorn is E. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Collendoorn. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Collendoorn

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Collendoorn? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Collendoorn. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Fokke Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Collendoorn, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Collendoorn.

Populaire buurten in Collendoorn

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Collendoorn? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Collendoorn. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Collendoorn

  Verkooptijd
  112 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 499.000
  Woningen verkocht
  3

Top 3 woningen verkocht in Collendoorn

In Collendoorn zijn de afgelopen maand 3 woningen verkocht. Makelaar Fokke Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 3 woningen verkocht in Collendoorn.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Middenweg 4 Het Betere Boerenerf, makelaars in woonboerderijen € 698.000
Jachthuisweg 7 Vrieling Makelaardij € 550.000
Palenbeltweg Fokke Makelaardij € 249.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Collendoorn

Hoeveel makelaars zijn er actief in Collendoorn?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Collendoorn. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Collendoorn.

Wat kost een makelaar in Collendoorn?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Collendoorn is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Collendoorn van € 5.000 tot € 6.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Collendoorn?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Collendoorn zijn € 2.500 a € 3.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Collendoorn?

+

De meest verkopende makelaar van Collendoorn is Fokke Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Collendoorn zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Collendoorn?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Collendoorn aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Collendoorn.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!