Makelaars in Bornerbroek

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Bornerbroek, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Bornerbroek. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Bornerbroek helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Bornerbroek Kern.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Bornerbroek zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Bornerbroek zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Bornerbroek afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 485.000
 • Gemiddelde verkooptijd 78
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Bornerbroek
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Bornerbroek

In Bornerbroek is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 457.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Bornerbroek.

Bij de verkoop van een huis in Bornerbroek is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 139 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 457.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Bornerbroek. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Bornerbroek weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 485.000.

Het meest voorkomende energielabel in Bornerbroek is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Bornerbroek. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Bornerbroek

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Bornerbroek? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Bornerbroek. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Schakel Makelaars Almelo de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Bornerbroek, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Bornerbroek.

 • Verkooptijd
  11 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 575.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  129 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 550.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 415.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Bornerbroek

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Bornerbroek? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Bornerbroek. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Bornerbroek Kern

  Verkooptijd
  100 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 455.000
  Woningen verkocht
  3
 • 2. Verspreide huizen wijk 21

  Verkooptijd
  11 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 575.000
  Woningen verkocht
  1

Top 4 woningen verkocht in Bornerbroek

In Bornerbroek zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Schakel Makelaars Almelo verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Bornerbroek.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Tusveld 19 De Makelaar B.V. € 575.000
Pastoor Ossestraat 32 HOME makelaars € 550.000
De Korenkamp 2 Brok Makelaars € 415.000
Kaamp 1 Schakel Makelaars Almelo € 399.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bornerbroek

Hoeveel makelaars zijn er actief in Bornerbroek?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Bornerbroek. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Bornerbroek.

Wat kost een makelaar in Bornerbroek?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Bornerbroek is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Bornerbroek van € 4.900 tot € 5.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Bornerbroek?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Bornerbroek zijn € 2.400 a € 3.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Bornerbroek?

+

De meest verkopende makelaar van Bornerbroek is Schakel Makelaars Almelo. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Bornerbroek zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Bornerbroek?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Bornerbroek aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Bornerbroek.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!