Makelaars in Warder

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Warder, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Warder. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Warder helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Warder.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Warder zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Warder zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Warder afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 655.000
 • Gemiddelde verkooptijd 26
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 6
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Warder
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Warder

In Warder is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 563.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Warder.

Bij de verkoop van een huis in Warder is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 178 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 563.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Warder. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Warder weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 655.000.

Het meest voorkomende energielabel in Warder is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Warder. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Warder

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Warder? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Warder. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Hoekstra en van Eck de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Warder, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Warder.

Populaire buurten in Warder

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Warder? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Warder. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Warder

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 655.000
  Woningen verkocht
  6

Top 5 woningen verkocht in Warder

In Warder zijn de afgelopen maand 6 woningen verkocht. Makelaar Hoekstra en van Eck verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Warder.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Warder 40 Steur Makelaars € 1.075.000
Warder 73 Makelaarsland € 695.000
Warder 3 a HR Makelaars, altijd meer dan je verwacht! € 685.000
Warder 22 Hoekstra en van Eck € 600.000
Badhuisweg 6 Hoekstra en van Eck € 450.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Warder

Hoeveel makelaars zijn er actief in Warder?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Warder. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Warder.

Wat kost een makelaar in Warder?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Warder is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Warder van € 6.600 tot € 7.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Warder?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Warder zijn € 3.300 a € 4.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Warder?

+

De meest verkopende makelaar van Warder is Hoekstra en van Eck. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Warder zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Warder?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Warder aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Warder.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!