Makelaars in Starnmeer

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Starnmeer, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 1 makelaars actief geweest in Starnmeer. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Starnmeer helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Starnmeer.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Starnmeer zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Starnmeer zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Starnmeer afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 475.000
 • Gemiddelde verkooptijd 131
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 1
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Starnmeer
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Starnmeer

In Starnmeer is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Starnmeer.

Bij de verkoop van een huis in Starnmeer is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 0 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Starnmeer. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Starnmeer weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 475.000.

Het meest voorkomende energielabel in Starnmeer is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Starnmeer. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Starnmeer

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Starnmeer? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Starnmeer. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Saen Garantiemakelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 1 van Starnmeer, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Starnmeer.

Populaire buurten in Starnmeer

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Starnmeer? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Starnmeer. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Starnmeer

  Verkooptijd
  131 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 475.000
  Woningen verkocht
  1

Top 1 woningen verkocht in Starnmeer

In Starnmeer zijn de afgelopen maand 1 woningen verkocht. Makelaar Saen Garantiemakelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 1 woningen verkocht in Starnmeer.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Starnmeerdijk 12 Saen Garantiemakelaars € 475.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Starnmeer

Hoeveel makelaars zijn er actief in Starnmeer?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 1 makelaars actief geweest in Starnmeer. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Starnmeer.

Wat kost een makelaar in Starnmeer?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Starnmeer is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Starnmeer van € 4.800 tot € 5.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Starnmeer?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Starnmeer zijn € 2.400 a € 3.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Starnmeer?

+

De meest verkopende makelaar van Starnmeer is Saen Garantiemakelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Starnmeer zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Starnmeer?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Starnmeer aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Starnmeer.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!