De Groot Makelaardij

De Groot Makelaardij is een makelaar gevestigd in Uitgeest. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Groot Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. De Groot Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Uitgeest en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Groot Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Groot Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 365.000
  • Gemiddelde verkooptijd 29
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 47.000
  • Aantal transacties 19
Meer informatie over De Groot Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Groot Makelaardij verkoopt

De Groot Makelaardij is het meeste actief in Uitgeest. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Groot Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Groot Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Uitgeest 9 € 353.000
Heerhugowaard 1 € 295.000
Westknollendam 1 € 525.000
Castricum 1 € 400.000
Wognum 1 € 275.000

Type woningen die De Groot Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Groot Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Groot Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
56%
2 onder 1 kapwoning
17%
portiekwoning
11%
vrijstaande woning
11%
bovenwoning
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Groot Makelaardij

Wat kost De Groot Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Groot Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Groot Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is De Groot Makelaardij actief?

+

De Groot Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Uitgeest, Heerhugowaard, Westknollendam, Castricum en Wognum.

In welk prijssegment is De Groot Makelaardij actief?

+

De Groot Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Groot Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 365.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Uitgeest

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Uitgeest en vergelijkbaar is aan De Groot Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!