Makelaars in Hoogwoud

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hoogwoud, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 11 makelaars actief geweest in Hoogwoud. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hoogwoud helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Hoogwoud.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hoogwoud zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Hoogwoud afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 448.000
 • Gemiddelde verkooptijd 47
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -41.000
 • Aantal transacties 23
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hoogwoud
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hoogwoud

In Hoogwoud is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 493.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -41.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Hoogwoud.

Bij de verkoop van een huis in Hoogwoud is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 150 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 493.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hoogwoud. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hoogwoud weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 448.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hoogwoud is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hoogwoud. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hoogwoud

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hoogwoud? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hoogwoud. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Taams Makelaars & Taxateurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Hoogwoud, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hoogwoud.

Populaire buurten in Hoogwoud

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hoogwoud? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hoogwoud. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Hoogwoud

  Verkooptijd
  49 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 453.000
  Woningen verkocht
  22
 • 2. Gouwe

  Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 350.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Hoogwoud

In Hoogwoud zijn de afgelopen maand 23 woningen verkocht. Makelaar Taams Makelaars & Taxateurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Hoogwoud.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Koningspade 16 Klaver Makelaardij Wonen B.V. € 1.150.000
Herenweg 81 Margit Nijboer Makelaardij € 945.000
Graaf Willemstraat 26 Atsma makelaardij en taxatie € 799.000
Herenweg 102 Atsma makelaardij en taxatie € 795.000
De Stolp 9 CLIQ makelaars b.v. € 589.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hoogwoud

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hoogwoud?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 11 makelaars actief geweest in Hoogwoud. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hoogwoud.

Wat kost een makelaar in Hoogwoud?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hoogwoud is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hoogwoud van € 4.500 tot € 5.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hoogwoud?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hoogwoud zijn € 2.200 a € 3.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hoogwoud?

+

De meest verkopende makelaar van Hoogwoud is Taams Makelaars & Taxateurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hoogwoud zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hoogwoud?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hoogwoud aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hoogwoud.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!