Makelaars in Veen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Veen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Veen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Veen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Veen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Veen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Veen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 498.000
 • Gemiddelde verkooptijd 73
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 17
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Veen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Veen

In Veen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 425.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Veen.

Bij de verkoop van een huis in Veen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 131 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 425.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Veen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Veen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 498.000.

Het meest voorkomende energielabel in Veen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Veen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Veen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Veen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Veen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat ViaJoop Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Veen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Veen.

 • De Makelaars van Altena

  2. De Makelaars van Altena

  Verkooptijd
  68 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 426.000
  Woningen verkocht
  5
 • Hofstede Makelaardij

  3. Hofstede Makelaardij

  Verkooptijd
  55 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 503.000
  Woningen verkocht
  3
 • Mol & Roubos Makelaardij

  4. Mol & Roubos Makelaardij

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 335.000
  Woningen verkocht
  1
 • Moolenaar Makelaardij o.g.

  5. Moolenaar Makelaardij o.g.

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 359.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Veen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Veen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Veen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Veen

  Verkooptijd
  73 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 498.000
  Woningen verkocht
  17

Top 5 woningen verkocht in Veen

In Veen zijn de afgelopen maand 17 woningen verkocht. Makelaar ViaJoop Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Veen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Maasdijk 429 2860 m ViaJoop Makelaardij € 1.225.000
Maasdijk 429 2207 m ViaJoop Makelaardij € 1.145.000
Hanenhof 19 Hofstede Makelaardij € 559.000
Maasdijk 126 Hofstede Makelaardij € 550.000
Witboomstraat 26 ViaJoop Makelaardij € 479.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Veen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Veen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Veen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Veen.

Wat kost een makelaar in Veen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Veen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Veen van € 5.000 tot € 6.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Veen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Veen zijn € 2.500 a € 3.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Veen?

+

De meest verkopende makelaar van Veen is ViaJoop Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Veen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Veen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Veen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Veen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!