Gerard Vos Makelaardij en Taxaties

Gerard Vos Makelaardij en Taxaties is een makelaar gevestigd in Nederhemert. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Gerard Vos Makelaardij en Taxaties hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Gerard Vos Makelaardij en Taxaties is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Nederhemert en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Gerard Vos Makelaardij en Taxaties. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Gerard Vos Makelaardij en Taxaties zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Gerard Vos Makelaardij en Taxaties in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 436.000
  • Gemiddelde verkooptijd 55
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -146.000
  • Aantal transacties 6
Meer informatie over Gerard Vos Makelaardij en Taxaties
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Gerard Vos Makelaardij en Taxaties verkoopt

Gerard Vos Makelaardij en Taxaties is het meeste actief in Nederhemert. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Gerard Vos Makelaardij en Taxaties woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Gerard Vos Makelaardij en Taxaties ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Nederhemert 3 € 371.000
Aalst 1 € 359.000
Brakel 1 € 775.000
Gameren 1 € 369.000

Type woningen die Gerard Vos Makelaardij en Taxaties verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Gerard Vos Makelaardij en Taxaties diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Gerard Vos Makelaardij en Taxaties het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
69%
2 onder 1 kapwoning
15%
benedenwoning
8%
halfvrijstaande woning
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Gerard Vos Makelaardij en Taxaties

Wat kost Gerard Vos Makelaardij en Taxaties bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Gerard Vos Makelaardij en Taxaties voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Gerard Vos Makelaardij en Taxaties je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Gerard Vos Makelaardij en Taxaties actief?

+

Gerard Vos Makelaardij en Taxaties heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Nederhemert, Aalst, Brakel en Gameren.

In welk prijssegment is Gerard Vos Makelaardij en Taxaties actief?

+

Gerard Vos Makelaardij en Taxaties is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Gerard Vos Makelaardij en Taxaties actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 436.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 1.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Nederhemert

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Nederhemert en vergelijkbaar is aan Gerard Vos Makelaardij en Taxaties. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!