Makelaars in Zuilichem

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Zuilichem, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Zuilichem. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Zuilichem helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Zuilichem.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Zuilichem zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Zuilichem zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Zuilichem afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 462.000
 • Gemiddelde verkooptijd 85
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -27.000
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Zuilichem
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Zuilichem

In Zuilichem is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 372.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -27.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Zuilichem.

Bij de verkoop van een huis in Zuilichem is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 127 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 372.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Zuilichem. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Zuilichem weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 462.000.

Het meest voorkomende energielabel in Zuilichem is F. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Zuilichem. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Zuilichem

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Zuilichem? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Zuilichem. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Oomen Makelaardij & Taxaties de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Zuilichem, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Zuilichem.

Populaire buurten in Zuilichem

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Zuilichem? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Zuilichem. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Zuilichem

  Verkooptijd
  100 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 483.000
  Woningen verkocht
  3
 • 2. Verspreide huizen in de polder Aalst

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 399.000
  Woningen verkocht
  1

Top 4 woningen verkocht in Zuilichem

In Zuilichem zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Oomen Makelaardij & Taxaties verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Zuilichem.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Nieuwstraat 29 Van der Brugge Makelaardij € 700.000
Schoolstraat 1 Oomen Makelaardij & Taxaties € 469.000
Vleugeldijk 17 Van der Wal makelaars € 399.000
Constantijn Huijgensstr 1 Hofstede Makelaardij € 279.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Zuilichem

Hoeveel makelaars zijn er actief in Zuilichem?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Zuilichem. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Zuilichem.

Wat kost een makelaar in Zuilichem?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Zuilichem is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Zuilichem van € 4.600 tot € 5.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Zuilichem?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Zuilichem zijn € 2.300 a € 3.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Zuilichem?

+

De meest verkopende makelaar van Zuilichem is Oomen Makelaardij & Taxaties. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Zuilichem zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Zuilichem?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Zuilichem aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Zuilichem.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!