Moolenaar Makelaardij o.g.

Moolenaar Makelaardij o.g. is een makelaar gevestigd in Zaltbommel. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Moolenaar Makelaardij o.g. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Moolenaar Makelaardij o.g. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zaltbommel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Moolenaar Makelaardij o.g.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Moolenaar Makelaardij o.g. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 481.000
  • Gemiddelde verkooptijd 44
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 53.000
  • Aantal transacties 40
Meer informatie over Moolenaar Makelaardij o.g.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Moolenaar Makelaardij o.g. verkoopt

Moolenaar Makelaardij o.g. is het meeste actief in Zaltbommel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Moolenaar Makelaardij o.g. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Moolenaar Makelaardij o.g. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zaltbommel 17 € 467.000
Kerkdriel 10 € 506.000
Rossum 3 € 408.000
Alem 2 € 615.000
Heerewaarden 2 € 317.000

Type woningen die Moolenaar Makelaardij o.g. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Moolenaar Makelaardij o.g. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Moolenaar Makelaardij o.g. het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
30%
tussenwoning
25%
vrijstaande woning
23%
hoekwoning
13%
halfvrijstaande woning
8%
galerijflat
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Moolenaar Makelaardij o.g.

Wat kost Moolenaar Makelaardij o.g. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Moolenaar Makelaardij o.g. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Moolenaar Makelaardij o.g. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is Moolenaar Makelaardij o.g. actief?

+

Moolenaar Makelaardij o.g. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zaltbommel, Kerkdriel, Rossum, Alem en Heerewaarden.

In welk prijssegment is Moolenaar Makelaardij o.g. actief?

+

Moolenaar Makelaardij o.g. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Moolenaar Makelaardij o.g. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 481.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 7.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zaltbommel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zaltbommel en vergelijkbaar is aan Moolenaar Makelaardij o.g.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!