Makelaars in Nieuwaal

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Nieuwaal, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Nieuwaal. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Nieuwaal helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Nieuwaal.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Nieuwaal zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Nieuwaal zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Nieuwaal afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 615.000
 • Gemiddelde verkooptijd 26
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 110.000
 • Aantal transacties 7
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Nieuwaal
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Nieuwaal

In Nieuwaal is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 660.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 110.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Nieuwaal.

Bij de verkoop van een huis in Nieuwaal is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 159 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 660.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Nieuwaal. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Nieuwaal weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 615.000.

Het meest voorkomende energielabel in Nieuwaal is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Nieuwaal. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Nieuwaal

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Nieuwaal? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Nieuwaal. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat BijZonder Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Nieuwaal, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Nieuwaal.

 • Van der Wal makelaars

  2. Van der Wal makelaars

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 462.000
  Woningen verkocht
  2
 • De Makelaars van Altena

  3. De Makelaars van Altena

  Verkooptijd
  18 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 625.000
  Woningen verkocht
  1
 • Moolenaar Makelaardij o.g.

  5. Moolenaar Makelaardij o.g.

  Verkooptijd
  11 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 329.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Nieuwaal

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Nieuwaal? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Nieuwaal. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Nieuwaal

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 501.000
  Woningen verkocht
  6
 • 2. Verspreide huizen polders Gameren en Nieuwaal

  Verkooptijd
  19 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.295.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Nieuwaal

In Nieuwaal zijn de afgelopen maand 7 woningen verkocht. Makelaar BijZonder Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Nieuwaal.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Waalbandijk 5 BijZonder Makelaars € 1.295.000
Kerkstraat 23 BijZonder Makelaars € 695.000
Kerkstraat 8 a De Makelaars van Altena € 625.000
Bieskamp 9 Van der Wal makelaars € 575.000
Kerkstraat 13 ViaJoop Makelaardij € 435.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Nieuwaal

Hoeveel makelaars zijn er actief in Nieuwaal?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Nieuwaal. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Nieuwaal.

Wat kost een makelaar in Nieuwaal?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Nieuwaal is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Nieuwaal van € 6.200 tot € 7.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Nieuwaal?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Nieuwaal zijn € 3.100 a € 4.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Nieuwaal?

+

De meest verkopende makelaar van Nieuwaal is BijZonder Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Nieuwaal zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Nieuwaal?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Nieuwaal aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Nieuwaal.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!