Van de Wetering Vastgoed

Van de Wetering Vastgoed is een makelaar gevestigd in Brakel. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Van de Wetering Vastgoed hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Van de Wetering Vastgoed is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Brakel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van de Wetering Vastgoed. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Van de Wetering Vastgoed zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Van de Wetering Vastgoed in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 473.000
  • Gemiddelde verkooptijd 51
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 5
Meer informatie over Van de Wetering Vastgoed
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Van de Wetering Vastgoed verkoopt

Van de Wetering Vastgoed is het meeste actief in Brakel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van de Wetering Vastgoed woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van de Wetering Vastgoed ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Brakel 2 € 509.000
Aalst 1 € 369.000
Gameren 1 € 450.000
Delwijnen 1 € 529.000

Type woningen die Van de Wetering Vastgoed verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van de Wetering Vastgoed diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van de Wetering Vastgoed het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
60%
2 onder 1 kapwoning
40%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van de Wetering Vastgoed

Wat kost Van de Wetering Vastgoed bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van de Wetering Vastgoed voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van de Wetering Vastgoed je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.500.

Waar is Van de Wetering Vastgoed actief?

+

Van de Wetering Vastgoed heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Brakel, Aalst, Gameren en Delwijnen.

In welk prijssegment is Van de Wetering Vastgoed actief?

+

Van de Wetering Vastgoed is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van de Wetering Vastgoed actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 473.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Brakel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Brakel en vergelijkbaar is aan Van de Wetering Vastgoed. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!