Makelaars in Brakel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Brakel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Brakel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Brakel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Brakel.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Brakel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Brakel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 391.000
 • Gemiddelde verkooptijd 32
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 19
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Brakel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Brakel

In Brakel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 425.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Brakel.

Bij de verkoop van een huis in Brakel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 100 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 425.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Brakel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Brakel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 391.000.

Het meest voorkomende energielabel in Brakel is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Brakel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Brakel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Brakel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Brakel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Oomen Makelaardij & Taxaties de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Brakel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Brakel.

Populaire buurten in Brakel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Brakel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Brakel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Brakel

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 398.000
  Woningen verkocht
  16
 • 2. Verspreide huizen in de polder Brakel

  Verkooptijd
  11 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 356.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Brakel

In Brakel zijn de afgelopen maand 19 woningen verkocht. Makelaar Oomen Makelaardij & Taxaties verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Brakel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kooihoek 8 a ViaJoop Makelaardij € 650.000
Kooihoek 8 ViaJoop Makelaardij € 600.000
Burgemeester Posweg 14 Van de Wetering Vastgoed € 549.000
Gortstraat 6 Van de Wetering Vastgoed € 469.000
Zalmstraat 4 Hofstede Makelaardij € 439.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Brakel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Brakel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Brakel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Brakel.

Wat kost een makelaar in Brakel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Brakel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Brakel van € 3.900 tot € 4.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Brakel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Brakel zijn € 2.000 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Brakel?

+

De meest verkopende makelaar van Brakel is Oomen Makelaardij & Taxaties. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Brakel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Brakel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Brakel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Brakel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!