Makelaars in Kerkwijk

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Kerkwijk, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 1 makelaars actief geweest in Kerkwijk. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Kerkwijk helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Verspreide huizen Kerkwijk en Bruchem.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Kerkwijk zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Kerkwijk zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Kerkwijk afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 385.000
 • Gemiddelde verkooptijd 13
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 1
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Kerkwijk
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Kerkwijk

In Kerkwijk is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 385.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Kerkwijk.

Bij de verkoop van een huis in Kerkwijk is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 104 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 385.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Kerkwijk. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Kerkwijk weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 385.000.

Het meest voorkomende energielabel in Kerkwijk is G. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Kerkwijk. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Kerkwijk

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Kerkwijk? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Kerkwijk. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Oomen Makelaardij & Taxaties de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 1 van Kerkwijk, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Kerkwijk.

Populaire buurten in Kerkwijk

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Kerkwijk? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Kerkwijk. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Verspreide huizen Kerkwijk en Bruchem

  Verkooptijd
  13 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 385.000
  Woningen verkocht
  1

Top 1 woningen verkocht in Kerkwijk

In Kerkwijk zijn de afgelopen maand 1 woningen verkocht. Makelaar Oomen Makelaardij & Taxaties verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 1 woningen verkocht in Kerkwijk.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Schuurakker 10 Oomen Makelaardij & Taxaties € 385.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Kerkwijk

Hoeveel makelaars zijn er actief in Kerkwijk?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 1 makelaars actief geweest in Kerkwijk. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Kerkwijk.

Wat kost een makelaar in Kerkwijk?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Kerkwijk is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Kerkwijk van € 3.900 tot € 4.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Kerkwijk?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Kerkwijk zijn € 1.900 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Kerkwijk?

+

De meest verkopende makelaar van Kerkwijk is Oomen Makelaardij & Taxaties. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Kerkwijk zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Kerkwijk?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Kerkwijk aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Kerkwijk.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!