Makelaars in Rijswijk (NB)

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Rijswijk (NB), de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Rijswijk (NB). Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Rijswijk (NB) helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Rijswijk (NB).

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Rijswijk (NB) zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Rijswijk (NB) afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 412.000
 • Gemiddelde verkooptijd 35
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -58.000
 • Aantal transacties 18
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Rijswijk (NB)
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Rijswijk (NB)

In Rijswijk (NB) is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 392.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -58.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Rijswijk (NB).

Bij de verkoop van een huis in Rijswijk (NB) is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 97 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 392.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Rijswijk (NB). Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Rijswijk (NB) weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 412.000.

Het meest voorkomende energielabel in Rijswijk (NB) is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Rijswijk (NB). Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Rijswijk (NB)

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Rijswijk (NB)? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Rijswijk (NB). Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat De Makelaars van Altena de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Rijswijk (NB), is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Rijswijk (NB).

Populaire buurten in Rijswijk (NB)

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Rijswijk (NB)? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Rijswijk (NB). In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Rijswijk (NB)

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 412.000
  Woningen verkocht
  18

Top 5 woningen verkocht in Rijswijk (NB)

In Rijswijk (NB) zijn de afgelopen maand 18 woningen verkocht. Makelaar De Makelaars van Altena verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Rijswijk (NB).

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Dorpsstraat 10 De Makelaars van Altena € 775.000
De Klompenmaker 9 De Makelaars van Altena € 559.000
Maasdijk 1 De Makelaars van Altena € 550.000
Dorpsstraat 27 De Makelaars van Altena € 549.000
Slagboomstraat 6 Mol & Roubos Makelaardij € 539.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Rijswijk (NB)

Hoeveel makelaars zijn er actief in Rijswijk (NB)?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Rijswijk (NB). Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Rijswijk (NB).

Wat kost een makelaar in Rijswijk (NB)?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Rijswijk (NB) is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Rijswijk (NB) van € 4.100 tot € 5.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Rijswijk (NB)?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Rijswijk (NB) zijn € 2.100 a € 3.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Rijswijk (NB)?

+

De meest verkopende makelaar van Rijswijk (NB) is De Makelaars van Altena. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Rijswijk (NB) zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Rijswijk (NB)?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Rijswijk (NB) aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Rijswijk (NB).

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!