Driehoek Makelaardij

Driehoek Makelaardij is een makelaar gevestigd in Rijswijk. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Driehoek Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Driehoek Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Rijswijk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Driehoek Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Driehoek Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Driehoek Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 441.000
  • Gemiddelde verkooptijd 33
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 4
Meer informatie over Driehoek Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Driehoek Makelaardij verkoopt

Driehoek Makelaardij is het meeste actief in Rijswijk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Driehoek Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Driehoek Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Rijswijk 2 € 340.000
Den Haag 1 € 359.000
Voorburg 1 € 725.000

Type woningen die Driehoek Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Driehoek Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Driehoek Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
67%
portiekwoning
33%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Driehoek Makelaardij

Wat kost Driehoek Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Driehoek Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Driehoek Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Driehoek Makelaardij actief?

+

Driehoek Makelaardij heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Rijswijk, Den Haag en Voorburg.

In welk prijssegment is Driehoek Makelaardij actief?

+

Driehoek Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Driehoek Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 441.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Rijswijk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Rijswijk en vergelijkbaar is aan Driehoek Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!