Makelaars in Genderen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Genderen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Genderen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Genderen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Genderen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Genderen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Genderen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Genderen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 361.000
 • Gemiddelde verkooptijd 35
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -165.000
 • Aantal transacties 8
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Genderen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Genderen

In Genderen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 285.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -165.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Genderen.

Bij de verkoop van een huis in Genderen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 112 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 285.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Genderen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Genderen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 361.000.

Het meest voorkomende energielabel in Genderen is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Genderen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Genderen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Genderen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Genderen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat ViaJoop Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Genderen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Genderen.

Populaire buurten in Genderen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Genderen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Genderen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Genderen

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 361.000
  Woningen verkocht
  8

Top 5 woningen verkocht in Genderen

In Genderen zijn de afgelopen maand 8 woningen verkocht. Makelaar ViaJoop Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Genderen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Hoefstraat 43 ViaJoop Makelaardij € 599.000
Hoofdstraat 58 De Makelaars van Altena € 525.000
Hoofdstraat 43 ViaJoop Makelaardij € 450.000
Doeverensestraat 9 ViaJoop Makelaardij € 335.000
Kerkstraat 26 De Makelaars van Altena € 275.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Genderen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Genderen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Genderen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Genderen.

Wat kost een makelaar in Genderen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Genderen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Genderen van € 3.600 tot € 4.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Genderen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Genderen zijn € 1.800 a € 2.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Genderen?

+

De meest verkopende makelaar van Genderen is ViaJoop Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Genderen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Genderen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Genderen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Genderen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!