Makelaars in Gemonde

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Gemonde, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Gemonde. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Gemonde helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Gemonde.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Gemonde zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Gemonde afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 686.000
 • Gemiddelde verkooptijd 42
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 61.000
 • Aantal transacties 16
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Gemonde
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Gemonde

In Gemonde is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 668.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 61.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Gemonde.

Bij de verkoop van een huis in Gemonde is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 138 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 668.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Gemonde. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Gemonde weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 686.000.

Het meest voorkomende energielabel in Gemonde is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Gemonde. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Gemonde

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Gemonde? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Gemonde. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Spoormakers Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Gemonde, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Gemonde.

Populaire buurten in Gemonde

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Gemonde? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Gemonde. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Gemonde

  Verkooptijd
  54 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 539.000
  Woningen verkocht
  10
 • 2. Verspreide huizen ten oosten van Gemonde

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 961.000
  Woningen verkocht
  4
 • 3. Verspreide huizen ten westen van Gemonde

  Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 865.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Gemonde

In Gemonde zijn de afgelopen maand 16 woningen verkocht. Makelaar Spoormakers Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Gemonde.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Oetelaarsestraat 14 a Dirk van Uden Makelaardij & Taxaties € 1.395.000
Kerkeind 26 Meierijstad Makelaardij € 995.000
Koudenbergstraat 5 Makelaardij Meeuwis € 869.000
Broekstraat 27 Meierijstad Makelaardij € 830.000
Dorpstraat 20 b + c Staete € 799.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Gemonde

Hoeveel makelaars zijn er actief in Gemonde?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Gemonde. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Gemonde.

Wat kost een makelaar in Gemonde?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Gemonde is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Gemonde van € 6.900 tot € 8.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Gemonde?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Gemonde zijn € 3.400 a € 5.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Gemonde?

+

De meest verkopende makelaar van Gemonde is Spoormakers Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Gemonde zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Gemonde?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Gemonde aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Gemonde.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!