Makelaars in Duizel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Duizel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Duizel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Duizel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Duizel.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Duizel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Duizel zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Duizel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 597.000
 • Gemiddelde verkooptijd 36
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -65.000
 • Aantal transacties 10
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Duizel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Duizel

In Duizel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 393.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -65.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Duizel.

Bij de verkoop van een huis in Duizel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 134 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 393.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Duizel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Duizel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 597.000.

Het meest voorkomende energielabel in Duizel is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Duizel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Duizel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Duizel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Duizel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Vosters Onroerend Goed bv de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Duizel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Duizel.

 • Van Santvoort Makelaars

  2. Van Santvoort Makelaars

  Verkooptijd
  48 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 841.000
  Woningen verkocht
  3
 • W. Heeren Makelaardij

  3. W. Heeren Makelaardij

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 385.000
  Woningen verkocht
  1
 • CORPOwonen

  4. CORPOwonen

  Verkooptijd
  74 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 393.000
  Woningen verkocht
  1
 • Box Makelaardij

  5. Box Makelaardij

  Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 439.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Duizel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Duizel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Duizel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Duizel

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 538.000
  Woningen verkocht
  8
 • 2. Bedrijventerrein Duizel

  Verkooptijd
  107 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 898.000
  Woningen verkocht
  1
 • 3. De Donksbergen

  Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 775.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Duizel

In Duizel zijn de afgelopen maand 10 woningen verkocht. Makelaar Vosters Onroerend Goed bv verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Duizel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Ganzestaartsedijk 9 Van Santvoort Makelaars € 898.000
Hoeksen Bogt 6 Van Santvoort Makelaars € 850.000
Berkvenseweg 4 Van Santvoort Makelaars € 775.000
Wolverstraat 38 a Vosters Onroerend Goed bv € 745.000
Beersbeemden 5 Janssen Steijlen € 575.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Duizel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Duizel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Duizel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Duizel.

Wat kost een makelaar in Duizel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Duizel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Duizel van € 6.000 tot € 7.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Duizel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Duizel zijn € 3.000 a € 4.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Duizel?

+

De meest verkopende makelaar van Duizel is Vosters Onroerend Goed bv. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Duizel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Duizel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Duizel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Duizel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!