Makelaars in Dorst

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Dorst, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 17 makelaars actief geweest in Dorst. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Dorst helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Dorst.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Dorst zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Dorst afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 485.000
 • Gemiddelde verkooptijd 46
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 57.000
 • Aantal transacties 24
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Dorst
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Dorst

In Dorst is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 537.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 57.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Dorst.

Bij de verkoop van een huis in Dorst is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 142 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 537.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Dorst. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Dorst weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 485.000.

Het meest voorkomende energielabel in Dorst is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Dorst. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Dorst

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Dorst? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Dorst. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Schonck, Schul & Compagnie Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Dorst, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Dorst.

 • ERA Focus Makelaars

  2. ERA Focus Makelaars

  Verkooptijd
  81 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 550.000
  Woningen verkocht
  3
 • Van de Water Makelaars

  3. Van de Water Makelaars

  Verkooptijd
  94 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 591.000
  Woningen verkocht
  3
 • Dassen de Zeeuw Makelaars

  4. Dassen de Zeeuw Makelaars

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 324.000
  Woningen verkocht
  2
 • Van Liessum Makelaars Breda

  5. Van Liessum Makelaars Breda

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 650.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Dorst

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Dorst? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Dorst. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Dorst

  Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 504.000
  Woningen verkocht
  22
 • 2. Buitengebied Dorst-Zuid

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 285.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Dorst

In Dorst zijn de afgelopen maand 24 woningen verkocht. Makelaar Schonck, Schul & Compagnie Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Dorst.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
De Heiningen 21 ERA Focus Makelaars € 1.000.000
Oude Tilburgsebaan 73 Ideale Makelaar € 975.000
Pastoor den Rondenstraat 9 Van de Water Makelaars € 689.000
Bosuil 34 Zagers makelaars-taxateurs o.z. € 675.000
Hazelaarstraat 16 Van Liessum Makelaars Breda € 650.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Dorst

Hoeveel makelaars zijn er actief in Dorst?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 17 makelaars actief geweest in Dorst. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Dorst.

Wat kost een makelaar in Dorst?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Dorst is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Dorst van € 4.900 tot € 5.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Dorst?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Dorst zijn € 2.400 a € 3.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Dorst?

+

De meest verkopende makelaar van Dorst is Schonck, Schul & Compagnie Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Dorst zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Dorst?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Dorst aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Dorst.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!