Makelaars in Ven-Zelderheide

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Ven-Zelderheide, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Ven-Zelderheide. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Ven-Zelderheide helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Ven-Zelderheide.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Ven-Zelderheide zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Ven-Zelderheide afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 493.000
 • Gemiddelde verkooptijd 129
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 13
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Ven-Zelderheide
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Ven-Zelderheide

In Ven-Zelderheide is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 395.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Ven-Zelderheide.

Bij de verkoop van een huis in Ven-Zelderheide is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 130 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 395.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Ven-Zelderheide. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Ven-Zelderheide weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 493.000.

Het meest voorkomende energielabel in Ven-Zelderheide is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Ven-Zelderheide. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Ven-Zelderheide

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Ven-Zelderheide? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Ven-Zelderheide. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Hansdemakelaar de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Ven-Zelderheide, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Ven-Zelderheide.

Populaire buurten in Ven-Zelderheide

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Ven-Zelderheide? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Ven-Zelderheide. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Ven-Zelderheide

  Verkooptijd
  121 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 490.000
  Woningen verkocht
  9
 • 2. Langehorst-Zelder

  Verkooptijd
  146 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 501.000
  Woningen verkocht
  4

Top 5 woningen verkocht in Ven-Zelderheide

In Ven-Zelderheide zijn de afgelopen maand 13 woningen verkocht. Makelaar Hansdemakelaar verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Ven-Zelderheide.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Zandsteeg 6 a Makelaardij Twan Poels € 725.000
Vensestraat 52 Hansdemakelaar € 715.000
Hogeweg 100 Landelijk-wonen.nl € 699.000
Kleefseweg 85 Hansdemakelaar € 585.000
Kleefseweg 78 b Hansdemakelaar € 529.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ven-Zelderheide

Hoeveel makelaars zijn er actief in Ven-Zelderheide?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Ven-Zelderheide. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Ven-Zelderheide.

Wat kost een makelaar in Ven-Zelderheide?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Ven-Zelderheide is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Ven-Zelderheide van € 4.900 tot € 6.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Ven-Zelderheide?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Ven-Zelderheide zijn € 2.500 a € 3.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Ven-Zelderheide?

+

De meest verkopende makelaar van Ven-Zelderheide is Hansdemakelaar. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Ven-Zelderheide zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Ven-Zelderheide?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Ven-Zelderheide aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Ven-Zelderheide.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!