Makelaars in Steyl

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Steyl, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Steyl. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Steyl helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kloosterdorp.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Steyl zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Steyl afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 426.000
 • Gemiddelde verkooptijd 66
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 47.000
 • Aantal transacties 23
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Steyl
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Steyl

In Steyl is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 392.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 47.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Steyl.

Bij de verkoop van een huis in Steyl is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 141 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 392.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Steyl. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Steyl weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 426.000.

Het meest voorkomende energielabel in Steyl is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Steyl. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Steyl

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Steyl? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Steyl. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat VeTeBe B.V. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Steyl, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Steyl.

Populaire buurten in Steyl

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Steyl? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Steyl. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kloosterdorp

  Verkooptijd
  79 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 527.000
  Woningen verkocht
  14
 • 2. Nieuw-Steyl

  Verkooptijd
  46 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 269.000
  Woningen verkocht
  9

Top 5 woningen verkocht in Steyl

In Steyl zijn de afgelopen maand 23 woningen verkocht. Makelaar VeTeBe B.V. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Steyl.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kloosterstraat 50 Uiting Makelaars € 749.000
Waterloostraat 184 Hauzer & Partners Makelaardij € 695.000
Arnoldus Janssenstraat 33 Makelaarskantoor Cabooter & van Loenen € 675.000
Patersstraat 1 Uiting Makelaars € 669.000
Waterloostraat 100 Makelaarskantoor Cabooter & van Loenen € 635.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Steyl

Hoeveel makelaars zijn er actief in Steyl?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Steyl. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Steyl.

Wat kost een makelaar in Steyl?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Steyl is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Steyl van € 4.300 tot € 5.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Steyl?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Steyl zijn € 2.100 a € 3.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Steyl?

+

De meest verkopende makelaar van Steyl is VeTeBe B.V.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Steyl zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Steyl?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Steyl aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Steyl.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!