Makelaars in Spaubeek

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Spaubeek, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 17 makelaars actief geweest in Spaubeek. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Spaubeek helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Spaubeek.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Spaubeek zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Spaubeek afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 385.000
 • Gemiddelde verkooptijd 80
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 23.000
 • Aantal transacties 23
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Spaubeek
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Spaubeek

In Spaubeek is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 354.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 23.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Spaubeek.

Bij de verkoop van een huis in Spaubeek is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 134 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 354.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Spaubeek. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Spaubeek weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 385.000.

Het meest voorkomende energielabel in Spaubeek is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Spaubeek. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Spaubeek

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Spaubeek? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Spaubeek. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Damen Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Spaubeek, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Spaubeek.

 • Verkooptijd
  54 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 342.000
  Woningen verkocht
  3
 • Verkooptijd
  111 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 330.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  82 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 205.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  84 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 339.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Spaubeek

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Spaubeek? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Spaubeek. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Spaubeek

  Verkooptijd
  80 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 385.000
  Woningen verkocht
  23

Top 5 woningen verkocht in Spaubeek

In Spaubeek zijn de afgelopen maand 23 woningen verkocht. Makelaar Damen Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Spaubeek.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Op 't Broek 7 Marinus & Partners € 899.000
Dorpstraat 10 Corten & Steijns Makelaardij en Taxaties € 649.000
Beukenlaan 3 Damen Makelaardij € 575.000
Hobbelrade 85 Ralf Trafas Makelaardij en Vastgoed € 549.000
Bongerd 55 Lassoo Makelaars & Taxateurs € 539.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Spaubeek

Hoeveel makelaars zijn er actief in Spaubeek?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 17 makelaars actief geweest in Spaubeek. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Spaubeek.

Wat kost een makelaar in Spaubeek?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Spaubeek is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Spaubeek van € 3.900 tot € 4.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Spaubeek?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Spaubeek zijn € 1.900 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Spaubeek?

+

De meest verkopende makelaar van Spaubeek is Damen Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Spaubeek zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Spaubeek?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Spaubeek aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Spaubeek.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!