Corten & Steijns Makelaardij en Taxaties

Corten & Steijns Makelaardij en Taxaties is een makelaar gevestigd in Beek. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Corten & Steijns Makelaardij en Taxaties hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Corten & Steijns Makelaardij en Taxaties is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Beek en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Corten & Steijns Makelaardij en Taxaties. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Corten & Steijns Makelaardij en Taxaties in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 325.000
  • Gemiddelde verkooptijd 42
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -128.000
  • Aantal transacties 36
Meer informatie over Corten & Steijns Makelaardij en Taxaties
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Corten & Steijns Makelaardij en Taxaties verkoopt

Corten & Steijns Makelaardij en Taxaties is het meeste actief in Beek. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Corten & Steijns Makelaardij en Taxaties woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Corten & Steijns Makelaardij en Taxaties ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Beek 15 € 312.000
Geleen 4 € 421.000
Schinnen 3 € 368.000
Nuth 2 € 269.000
Mijdrecht 1 € 495.000

Type woningen die Corten & Steijns Makelaardij en Taxaties verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Corten & Steijns Makelaardij en Taxaties diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Corten & Steijns Makelaardij en Taxaties het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
27%
2 onder 1 kapwoning
22%
hoekwoning
16%
tussenwoning
13%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
11%
geschakelde woning
7%
galerijflat
2%
portiekflat
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Corten & Steijns Makelaardij en Taxaties

Wat kost Corten & Steijns Makelaardij en Taxaties bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Corten & Steijns Makelaardij en Taxaties voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Corten & Steijns Makelaardij en Taxaties je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is Corten & Steijns Makelaardij en Taxaties actief?

+

Corten & Steijns Makelaardij en Taxaties heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Beek, Geleen, Schinnen, Nuth en Mijdrecht.

In welk prijssegment is Corten & Steijns Makelaardij en Taxaties actief?

+

Corten & Steijns Makelaardij en Taxaties is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Corten & Steijns Makelaardij en Taxaties actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 325.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Beek

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Beek en vergelijkbaar is aan Corten & Steijns Makelaardij en Taxaties. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!