Makelaars in Ohé en Laak

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Ohé en Laak, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 2 makelaars actief geweest in Ohé en Laak. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Ohé en Laak helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Oh.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Ohé en Laak zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Ohé en Laak zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Ohé en Laak afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 359.000
 • Gemiddelde verkooptijd 190
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 2
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Ohé en Laak
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Ohé en Laak

In Ohé en Laak is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Ohé en Laak.

Bij de verkoop van een huis in Ohé en Laak is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 166 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Ohé en Laak. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Ohé en Laak weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 359.000.

Het meest voorkomende energielabel in Ohé en Laak is G. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Ohé en Laak. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Ohé en Laak

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Ohé en Laak? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Ohé en Laak. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Maasstreek Makelaardij BV de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 2 van Ohé en Laak, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Ohé en Laak.

Populaire buurten in Ohé en Laak

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Ohé en Laak? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Ohé en Laak. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Oh

  Verkooptijd
  190 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 359.000
  Woningen verkocht
  2

Top 2 woningen verkocht in Ohé en Laak

In Ohé en Laak zijn de afgelopen maand 2 woningen verkocht. Makelaar Maasstreek Makelaardij BV verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 2 woningen verkocht in Ohé en Laak.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Prior Gielenstraat 11 Peters & Jacobs Makelaars Taxateurs € 449.000
Prinses Beatrixlaan 6 Maasstreek Makelaardij BV € 269.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ohé en Laak

Hoeveel makelaars zijn er actief in Ohé en Laak?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 2 makelaars actief geweest in Ohé en Laak. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Ohé en Laak.

Wat kost een makelaar in Ohé en Laak?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Ohé en Laak is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Ohé en Laak van € 3.600 tot € 4.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Ohé en Laak?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Ohé en Laak zijn € 1.800 a € 2.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Ohé en Laak?

+

De meest verkopende makelaar van Ohé en Laak is Maasstreek Makelaardij BV. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Ohé en Laak zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Ohé en Laak?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Ohé en Laak aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Ohé en Laak.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!