Makelaars in Beesel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Beesel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Beesel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Beesel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Beesel.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Beesel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Beesel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 407.000
 • Gemiddelde verkooptijd 37
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 42.000
 • Aantal transacties 18
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Beesel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Beesel

In Beesel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 448.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 42.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Beesel.

Bij de verkoop van een huis in Beesel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 179 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 448.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Beesel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Beesel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 407.000.

Het meest voorkomende energielabel in Beesel is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Beesel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Beesel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Beesel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Beesel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Inge Pelsers Makelaardij & advies de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Beesel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Beesel.

 • Arvalis

  2. Arvalis

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 446.000
  Woningen verkocht
  3
 • Boek en Offermans Makelaars

  3. Boek en Offermans Makelaars

  Verkooptijd
  58 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 320.000
  Woningen verkocht
  1
 • Jack Frenken makelaars en adviseurs

  4. Jack Frenken makelaars en adviseurs

  Verkooptijd
  15 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 425.000
  Woningen verkocht
  1
 • Hendriks Makelaardij

  5. Hendriks Makelaardij

  Verkooptijd
  77 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 305.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Beesel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Beesel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Beesel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Beesel

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 403.000
  Woningen verkocht
  16
 • 2. Verspreide huizen

  Verkooptijd
  196 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 310.000
  Woningen verkocht
  1
 • 3. Bussereind

  Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 575.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Beesel

In Beesel zijn de afgelopen maand 18 woningen verkocht. Makelaar Inge Pelsers Makelaardij & advies verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Beesel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Bussereindseweg 25 Inge Pelsers Makelaardij & advies € 699.000
Rayerveldweg 1 Arvalis € 695.000
Vossenberg 17 Hoeijmakers Makelaardij € 675.000
Bussereindseweg 73 Inge Pelsers Makelaardij & advies € 575.000
Monseigneur Theelenstraat 19 VeTeBe B.V. € 485.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Beesel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Beesel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Beesel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Beesel.

Wat kost een makelaar in Beesel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Beesel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Beesel van € 4.100 tot € 4.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Beesel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Beesel zijn € 2.000 a € 3.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Beesel?

+

De meest verkopende makelaar van Beesel is Inge Pelsers Makelaardij & advies. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Beesel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Beesel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Beesel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Beesel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!