Makelaars in Warfhuizen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Warfhuizen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 2 makelaars actief geweest in Warfhuizen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Warfhuizen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Warfhuizen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Warfhuizen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Warfhuizen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Warfhuizen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 197.000
 • Gemiddelde verkooptijd 161
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 2
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Warfhuizen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Warfhuizen

In Warfhuizen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 798.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Warfhuizen.

Bij de verkoop van een huis in Warfhuizen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 159 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 798.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 5000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Warfhuizen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Warfhuizen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 197.000.

Het meest voorkomende energielabel in Warfhuizen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Warfhuizen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Warfhuizen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Warfhuizen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Warfhuizen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat makelaardij Stenekes de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 2 van Warfhuizen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Warfhuizen.

Populaire buurten in Warfhuizen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Warfhuizen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Warfhuizen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Warfhuizen

  Verkooptijd
  161 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 197.000
  Woningen verkocht
  2

Top 2 woningen verkocht in Warfhuizen

In Warfhuizen zijn de afgelopen maand 2 woningen verkocht. Makelaar makelaardij Stenekes verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 2 woningen verkocht in Warfhuizen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Baron van Asbeckweg 23 Makelaardij Teun Bosma € 224.000
Baron van Asbeckweg 43 makelaardij Stenekes € 169.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Warfhuizen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Warfhuizen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 2 makelaars actief geweest in Warfhuizen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Warfhuizen.

Wat kost een makelaar in Warfhuizen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Warfhuizen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Warfhuizen van € 2.000 tot € 2.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Warfhuizen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Warfhuizen zijn € 1.000 a € 1.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Warfhuizen?

+

De meest verkopende makelaar van Warfhuizen is makelaardij Stenekes. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Warfhuizen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Warfhuizen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Warfhuizen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Warfhuizen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!