Makelaars in Vierhuizen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Vierhuizen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 2 makelaars actief geweest in Vierhuizen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Vierhuizen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Vierhuizen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Vierhuizen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Vierhuizen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Vierhuizen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 222.000
 • Gemiddelde verkooptijd 45
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 2
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Vierhuizen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Vierhuizen

In Vierhuizen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Vierhuizen.

Bij de verkoop van een huis in Vierhuizen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 0 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Vierhuizen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Vierhuizen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 222.000.

Het meest voorkomende energielabel in Vierhuizen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Vierhuizen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Vierhuizen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Vierhuizen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Vierhuizen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 2 van Vierhuizen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Vierhuizen.

Populaire buurten in Vierhuizen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Vierhuizen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Vierhuizen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Vierhuizen

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 222.000
  Woningen verkocht
  2

Top 2 woningen verkocht in Vierhuizen

In Vierhuizen zijn de afgelopen maand 2 woningen verkocht. Makelaar Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 2 woningen verkocht in Vierhuizen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Hoofdstraat 2 Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies € 225.000
Hoofdstraat 27 NieNoord Makelaars & Taxateurs € 219.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Vierhuizen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Vierhuizen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 2 makelaars actief geweest in Vierhuizen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Vierhuizen.

Wat kost een makelaar in Vierhuizen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Vierhuizen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Vierhuizen van € 2.200 tot € 2.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Vierhuizen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Vierhuizen zijn € 1.100 a € 1.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Vierhuizen?

+

De meest verkopende makelaar van Vierhuizen is Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Vierhuizen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Vierhuizen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Vierhuizen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Vierhuizen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!