Makelaars in Slochteren

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Slochteren, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 9 makelaars actief geweest in Slochteren. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Slochteren helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Slochteren.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Slochteren zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Slochteren afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 319.000
 • Gemiddelde verkooptijd 35
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 13
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Slochteren
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Slochteren

In Slochteren is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 300.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Slochteren.

Bij de verkoop van een huis in Slochteren is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 119 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 300.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Slochteren. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Slochteren weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 319.000.

Het meest voorkomende energielabel in Slochteren is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Slochteren. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Slochteren

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Slochteren? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Slochteren. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij Reilink Vastgoed de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Slochteren, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Slochteren.

Populaire buurten in Slochteren

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Slochteren? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Slochteren. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Slochteren

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 319.000
  Woningen verkocht
  13

Top 5 woningen verkocht in Slochteren

In Slochteren zijn de afgelopen maand 13 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij Reilink Vastgoed verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Slochteren.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Hoofdweg 207 iQ Makelaars € 529.500
Hoofdweg 73 Schouten + Van der Giezen Makelaars € 475.000
Voeghouten 2 de Wit Garantiemakelaars € 400.000
Stichtinglaan 20 Bosma & Schuur € 349.000
Hoofdweg 82 a Makelaardij Reilink Vastgoed € 295.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Slochteren

Hoeveel makelaars zijn er actief in Slochteren?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 9 makelaars actief geweest in Slochteren. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Slochteren.

Wat kost een makelaar in Slochteren?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Slochteren is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Slochteren van € 3.200 tot € 3.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Slochteren?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Slochteren zijn € 1.600 a € 2.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Slochteren?

+

De meest verkopende makelaar van Slochteren is Makelaardij Reilink Vastgoed. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Slochteren zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Slochteren?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Slochteren aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Slochteren.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!