Makelaars in Oostwold

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Oostwold, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 13 makelaars actief geweest in Oostwold. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Oostwold helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Oostwold.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Oostwold zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Oostwold afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 307.000
 • Gemiddelde verkooptijd 67
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 5.000
 • Aantal transacties 20
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Oostwold
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Oostwold

In Oostwold is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 348.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 5.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Oostwold.

Bij de verkoop van een huis in Oostwold is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 94 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 348.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Oostwold. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Oostwold weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 307.000.

Het meest voorkomende energielabel in Oostwold is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Oostwold. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Oostwold

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Oostwold? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Oostwold. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij Dick Baar de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Oostwold, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Oostwold.

Populaire buurten in Oostwold

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Oostwold? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Oostwold. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Oostwold

  Verkooptijd
  90 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 241.000
  Woningen verkocht
  8
 • 2. Bebouwde kom Oostwold

  Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 343.000
  Woningen verkocht
  5
 • 3. Meerland

  Verkooptijd
  102 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 375.000
  Woningen verkocht
  3
 • 4. Buitengebied-Oostwold

  Verkooptijd
  49 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 463.000
  Woningen verkocht
  2
 • 5. Verspreide huizen Midwolda

  Verkooptijd
  55 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 175.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Oostwold

In Oostwold zijn de afgelopen maand 20 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij Dick Baar verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Oostwold.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Meerlaan 1 Woonstee Makelaar B.V. € 525.000
Hoendiep ZZ 34 Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies € 495.000
Hoendiep ZZ 34 Havinga Makelaardij € 430.000
de Boomgaard 8 Bruining en De Reus Makelaars € 400.000
Polderweg 11 NieNoord Makelaars & Taxateurs € 399.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Oostwold

Hoeveel makelaars zijn er actief in Oostwold?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 13 makelaars actief geweest in Oostwold. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Oostwold.

Wat kost een makelaar in Oostwold?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Oostwold is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Oostwold van € 3.100 tot € 3.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Oostwold?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Oostwold zijn € 1.500 a € 2.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Oostwold?

+

De meest verkopende makelaar van Oostwold is Makelaardij Dick Baar. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Oostwold zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Oostwold?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Oostwold aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Oostwold.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!