Makelaars in Nieuwolda

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Nieuwolda, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 11 makelaars actief geweest in Nieuwolda. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Nieuwolda helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Nieuwolda.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Nieuwolda zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Nieuwolda afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 294.000
 • Gemiddelde verkooptijd 76
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 119.000
 • Aantal transacties 18
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Nieuwolda
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Nieuwolda

In Nieuwolda is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 288.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 119.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Nieuwolda.

Bij de verkoop van een huis in Nieuwolda is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 163 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 288.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Nieuwolda. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Nieuwolda weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 294.000.

Het meest voorkomende energielabel in Nieuwolda is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Nieuwolda. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Nieuwolda

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Nieuwolda? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Nieuwolda. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Brandsma | De Jong makelaars & taxateurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Nieuwolda, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Nieuwolda.

Populaire buurten in Nieuwolda

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Nieuwolda? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Nieuwolda. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Nieuwolda

  Verkooptijd
  76 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 307.000
  Woningen verkocht
  16
 • 2. Oosteind

  Verkooptijd
  74 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 189.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Nieuwolda

In Nieuwolda zijn de afgelopen maand 18 woningen verkocht. Makelaar Brandsma | De Jong makelaars & taxateurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Nieuwolda.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Woelkamp 3 Boekholt & partners makelaardij € 695.000
Wagenborgerweg 17 Bödeker Udema Makelaardij € 550.000
Wagenborgerweg 32 050Wonen € 499.000
Zijldieppad 3 Makelaardij Reilink Vastgoed € 349.500
P.G. Cremerstraat 10 Brandsma | De Jong makelaars & taxateurs € 325.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Nieuwolda

Hoeveel makelaars zijn er actief in Nieuwolda?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 11 makelaars actief geweest in Nieuwolda. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Nieuwolda.

Wat kost een makelaar in Nieuwolda?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Nieuwolda is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Nieuwolda van € 2.900 tot € 3.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Nieuwolda?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Nieuwolda zijn € 1.500 a € 2.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Nieuwolda?

+

De meest verkopende makelaar van Nieuwolda is Brandsma | De Jong makelaars & taxateurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Nieuwolda zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Nieuwolda?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Nieuwolda aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Nieuwolda.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!