Makelaars in Enumatil

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Enumatil, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 1 makelaars actief geweest in Enumatil. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Enumatil helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Bebouwde kom Enumatil.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Enumatil zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Enumatil zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Enumatil afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 165.000
 • Gemiddelde verkooptijd 18
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 1
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Enumatil
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Enumatil

In Enumatil is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 295.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Enumatil.

Bij de verkoop van een huis in Enumatil is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 94 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 295.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Enumatil. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Enumatil weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 165.000.

Het meest voorkomende energielabel in Enumatil is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Enumatil. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Enumatil

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Enumatil? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Enumatil. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 1 van Enumatil, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Enumatil.

Populaire buurten in Enumatil

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Enumatil? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Enumatil. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Bebouwde kom Enumatil

  Verkooptijd
  18 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 165.000
  Woningen verkocht
  1

Top 1 woningen verkocht in Enumatil

In Enumatil zijn de afgelopen maand 1 woningen verkocht. Makelaar Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 1 woningen verkocht in Enumatil.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Dorpsstraat 2 Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies € 165.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Enumatil

Hoeveel makelaars zijn er actief in Enumatil?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 1 makelaars actief geweest in Enumatil. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Enumatil.

Wat kost een makelaar in Enumatil?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Enumatil is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Enumatil van € 1.700 tot € 2.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Enumatil?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Enumatil zijn € 800 a € 1.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Enumatil?

+

De meest verkopende makelaar van Enumatil is Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Enumatil zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Enumatil?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Enumatil aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Enumatil.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!