Makelaars in Baflo

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Baflo, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Baflo. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Baflo helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Baflo.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Baflo zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Baflo zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Baflo afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 279.000
 • Gemiddelde verkooptijd 33
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -111.000
 • Aantal transacties 10
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Baflo
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Baflo

In Baflo is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 304.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -111.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Baflo.

Bij de verkoop van een huis in Baflo is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 144 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 304.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Baflo. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Baflo weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 279.000.

Het meest voorkomende energielabel in Baflo is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Baflo. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Baflo

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Baflo? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Baflo. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat makelaardij Stenekes de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Baflo, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Baflo.

 • Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 245.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  81 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 415.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  14 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 300.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 228.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Baflo

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Baflo? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Baflo. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Baflo

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 279.000
  Woningen verkocht
  10

Top 5 woningen verkocht in Baflo

In Baflo zijn de afgelopen maand 10 woningen verkocht. Makelaar makelaardij Stenekes verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Baflo.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Blauwe Reiger 10 Tulp Makelaars € 415.000
Laurentiusstraat 8 makelaardij Stenekes € 319.000
Blauwe Reiger 18 Lamberink Makelaars € 300.000
Blauwe Reiger 13 makelaardij Stenekes € 289.000
Marijkelaan 50 Makelaardij Bruintjes en Keurentjes € 279.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Baflo

Hoeveel makelaars zijn er actief in Baflo?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Baflo. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Baflo.

Wat kost een makelaar in Baflo?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Baflo is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Baflo van € 2.800 tot € 3.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Baflo?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Baflo zijn € 1.400 a € 2.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Baflo?

+

De meest verkopende makelaar van Baflo is makelaardij Stenekes. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Baflo zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Baflo?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Baflo aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Baflo.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!