Makelaars in Weurt

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Weurt, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 16 makelaars actief geweest in Weurt. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Weurt helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Weurt-Zuid.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Weurt zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Weurt afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 367.000
 • Gemiddelde verkooptijd 27
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 95.000
 • Aantal transacties 16
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Weurt
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Weurt

In Weurt is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 424.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 95.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Weurt.

Bij de verkoop van een huis in Weurt is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 122 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 424.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Weurt. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Weurt weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 367.000.

Het meest voorkomende energielabel in Weurt is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Weurt. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Weurt

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Weurt? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Weurt. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Driessen Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Weurt, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Weurt.

 • Verkooptijd
  13 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 425.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 430.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  11 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 450.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  62 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 425.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Weurt

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Weurt? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Weurt. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Weurt-Zuid

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 338.000
  Woningen verkocht
  11
 • 2. Weurt-Noord

  Verkooptijd
  19 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 433.000
  Woningen verkocht
  4
 • 3. Weurt-Buitengebied Noord

  Verkooptijd
  62 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 425.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Weurt

In Weurt zijn de afgelopen maand 16 woningen verkocht. Makelaar Driessen Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Weurt.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Westkanaaldijk 6 Bongers & Lemmers Makelaardij B.V. € 550.000
Dijkstraat 9 Level2 Makelaars € 450.000
Wethouder Broekmanstraat 40 Postema Makelaars & Taxateurs € 450.000
Rozenburg 27 Het Makelaarshuys € 430.000
Rozenburg 31 Marjan van Heerde Makelaardij € 425.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Weurt

Hoeveel makelaars zijn er actief in Weurt?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 16 makelaars actief geweest in Weurt. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Weurt.

Wat kost een makelaar in Weurt?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Weurt is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Weurt van € 3.700 tot € 4.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Weurt?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Weurt zijn € 1.800 a € 2.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Weurt?

+

De meest verkopende makelaar van Weurt is Driessen Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Weurt zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Weurt?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Weurt aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Weurt.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!