Buiten makelaars en taxateurs

Buiten makelaars en taxateurs is een makelaar gevestigd in Nijmegen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Buiten makelaars en taxateurs hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Buiten makelaars en taxateurs is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Nijmegen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Buiten makelaars en taxateurs. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Buiten makelaars en taxateurs zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Buiten makelaars en taxateurs in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 384.000
  • Gemiddelde verkooptijd 37
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 4
Meer informatie over Buiten makelaars en taxateurs
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Buiten makelaars en taxateurs verkoopt

Buiten makelaars en taxateurs is het meeste actief in Nijmegen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Buiten makelaars en taxateurs woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Buiten makelaars en taxateurs ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Nijmegen 3 € 365.000
Arnhem 1 € 439.000

Type woningen die Buiten makelaars en taxateurs verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Buiten makelaars en taxateurs diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Buiten makelaars en taxateurs het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
hoekwoning
25%
portiekwoning
25%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Buiten makelaars en taxateurs

Wat kost Buiten makelaars en taxateurs bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Buiten makelaars en taxateurs voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Buiten makelaars en taxateurs je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.900.

Waar is Buiten makelaars en taxateurs actief?

+

Buiten makelaars en taxateurs heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Nijmegen en Arnhem.

In welk prijssegment is Buiten makelaars en taxateurs actief?

+

Buiten makelaars en taxateurs is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Buiten makelaars en taxateurs actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 384.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Nijmegen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Nijmegen en vergelijkbaar is aan Buiten makelaars en taxateurs. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!