Makelaars in Nederasselt

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Nederasselt, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Nederasselt. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Nederasselt helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Nederasselt.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Nederasselt zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Nederasselt zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Nederasselt afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 501.000
 • Gemiddelde verkooptijd 49
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 245.000
 • Aantal transacties 7
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Nederasselt
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Nederasselt

In Nederasselt is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 463.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 245.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Nederasselt.

Bij de verkoop van een huis in Nederasselt is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 186 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 463.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Nederasselt. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Nederasselt weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 501.000.

Het meest voorkomende energielabel in Nederasselt is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Nederasselt. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Nederasselt

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Nederasselt? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Nederasselt. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Kolmeijer makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Nederasselt, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Nederasselt.

Populaire buurten in Nederasselt

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Nederasselt? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Nederasselt. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Nederasselt

  Verkooptijd
  49 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 501.000
  Woningen verkocht
  7

Top 5 woningen verkocht in Nederasselt

In Nederasselt zijn de afgelopen maand 7 woningen verkocht. Makelaar Kolmeijer makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Nederasselt.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Coehoornhof 75 Twan Kesseler de Makelaar van Malden en omgeving € 900.000
Broekstraat 1 Klaassen Daalmans Regiomakelaars B.V. € 850.000
Maasdijk 7 a Driessen Makelaardij € 675.000
Hollestraat 11 HW Makelaardij € 425.000
Eindsestraat 3 c Kolmeijer makelaars € 235.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Nederasselt

Hoeveel makelaars zijn er actief in Nederasselt?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Nederasselt. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Nederasselt.

Wat kost een makelaar in Nederasselt?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Nederasselt is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Nederasselt van € 5.000 tot € 6.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Nederasselt?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Nederasselt zijn € 2.500 a € 3.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Nederasselt?

+

De meest verkopende makelaar van Nederasselt is Kolmeijer makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Nederasselt zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Nederasselt?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Nederasselt aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Nederasselt.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!