Makelaars in Hummelo

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hummelo, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Hummelo. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hummelo helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Hummelo.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hummelo zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Hummelo zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Hummelo afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 591.000
 • Gemiddelde verkooptijd 33
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 66.000
 • Aantal transacties 7
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hummelo
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hummelo

In Hummelo is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 498.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 66.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Hummelo.

Bij de verkoop van een huis in Hummelo is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 194 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 498.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hummelo. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hummelo weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 591.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hummelo is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hummelo. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hummelo

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hummelo? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hummelo. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Gerrits Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Hummelo, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hummelo.

Populaire buurten in Hummelo

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hummelo? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hummelo. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Hummelo

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 493.000
  Woningen verkocht
  5
 • 2. Verspreide huizen Hummelo

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 499.000
  Woningen verkocht
  1
 • 3. Verspreide huizen Hummelo-Broek

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.175.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Hummelo

In Hummelo zijn de afgelopen maand 7 woningen verkocht. Makelaar Gerrits Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Hummelo.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Broekstraat 25 Thoma van Dijk Siebelink Makelaars € 1.175.000
Keppelseweg 52 Thoma van Dijk Siebelink Makelaars € 629.000
Keppelseweg 29 REBO Woningmakelaars € 575.000
Van Heeckerenweg 11 Thoma van Dijk Siebelink Makelaars € 499.000
Keppelseweg 41 Gerrits Makelaardij € 489.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hummelo

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hummelo?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Hummelo. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hummelo.

Wat kost een makelaar in Hummelo?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hummelo is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hummelo van € 5.900 tot € 7.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hummelo?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hummelo zijn € 3.000 a € 4.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hummelo?

+

De meest verkopende makelaar van Hummelo is Gerrits Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hummelo zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hummelo?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hummelo aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hummelo.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!